Pelejä puhelimessasi

Mobiilipelaaminen on koukuttanut monet käyttämään kännyköitään aivan muuhun kuin mihin matkapuhelimet alun perin on suunniteltu. Etenkin nuorison keskuudessa puhelin ei ole kommunikointiväline, vaan kätevän kokoinen pelikone, jota voi tapittaa hypnotisoituneena tunnista toiseen.Mobiilipelit ovat sinänsä oiva apuväline nuorison naulaamiseksi aloilleen silloin, kun taivalletaan julkisella liikenteellä, tahi autoillaan kesälaitumille. Matkapuhelinten pelitarjonta ei tietenkään ole ainoastaan alaikäisten yksinoikeus, vaan aikuisillekin löytyy mukavaa ajanvietettä useista eri kategorioista.Jätä kerrankin huomioitta räiskintäpelit ja etsi vanhoja kunnon klassikoita, älypelejä ja mikä jottei myös mobiilikasinoita luurisi viihdetarjonnaksi. Mobiilipelit toimivat loistavana aasinsiltana sukupolvien välisen kuilun yli ja yhdistävät perhettä, mutta rahapelihauskuuden saat pitää aivan omaan luokkaansa kuuluvana omana kivana.

Vanhat kunnon klassikot – Super Mario ja Sonic the Hedgehog

Sekä iOS-puhelimiin ja Android-käyttöjärjestelmiin löytyy sovelluksia vanhoista kunnon klasareista, esimerkiksi Super Mariosta ja Sonic the Hedgehogista. Jos kyseiset pelit ovat lapsuutesi, tai kenties jopa oman, nyt jo aikuiseksi kasvaneen jälkikasvusi lemppareita, verestä ihmeessä muistoja lataamalla applikaatiot laitteisiisi.Näitä legendoja ei yksinkertaisesti voi päihittää millään uusilla trendeillä, sillä Luigin ja Marion kolikonkeräilyt ja taistelut koopia vastaan ovat vastustamatonta ajanvietettä. Sonicissa keräilet punaisia ”tähtirinkuloita”, joilla pääset lunastamaan lisää pelihahmoja.

Internetin ihmemaasta älypelien maailmaan

Useita järkiperäisiä pelejä voit omaksua pelitottumustesi listalle niin selaimella pelattavana kuin mobiililaitteeseen ladattavana versiona. Tunnetuimpana klassikkona mainittakoon se kaikkien tietämä shakki, jonka pelaaminen on hauskaa, vaikka et olisikaan perehtynyt aloituskuvioihin, tai mutkikkaisiin siirtoihin.Mobiililaitteissa pelatessa shakin ja tammen sekä vastaavien lautapelien etuna on, että laitteesi opastaa sinua tarvittaessa näyttäen, mihin voit mitäkin nappulaa siirtää ja estäen sinua heittäytymästä surman suuhun laittomilla siirroilla.

Air hockey eli ilmakiekko

Ruotsinlaivan reissaajille ilmakiekko kuuluu pelihuoneen parhaaseen antiin. Mobiililaitteet mahdollistavat ilmakiekkoilun vaikka kotisohvalla ja pihaleikkien tuoksinassa koko perheelle. Voipa matsin ottaa lenkkisaunankin päätteeksi naapureiden kesken.

Minecraft

Pitihän tämäkin supersuosittu peli mainita, sillä Minecraftia voit harrastaa nykyään myös mobiiliversiona. Palikat pinoon ja maailmoja kasaamaan! Maksullisessa Minecraftissa rakennelmasi säilyvät, ilmaisissa versioissa ne tuppaavat mystisesti katoamaan.